Palveluista

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteinen hierontatekniikka, joka keskittyy lihasten rentouttamiseen ja jännitysten lievittämiseen. Se sisältää erilaisia otteita, jotka parantavat verenkiertoa, vähentävät lihaskipuja ja edistävät kokonaisvaltaista rentoutumista. Tämä hoitomuoto sopii erityisesti stressin lievitykseen ja yleisen hyvinvoinnin parantamiseen. 


Purentalihashieronta

Purentalihashieronta keskittyy rentouttamaan ja hoitamaan purentalihaksia, jotka voivat aiheuttaa päänsärkyä, leukakipuja ja muita kasvojen alueen ongelmia. Hieronnassa käsitellään erityisesti leuan, poskien ja ohimoiden lihaksia, mikä helpottaa purentaan liittyvää jännitystä ja kipua. Tämä hoitomuoto sopii erityisesti niille, jotka kärsivät bruksismista (hampaiden narskuttelusta) tai leuan alueen kivuista. 

Mobilisoiva hieronta

Mobilisoiva hieronta on hierontatekniikka, joka keskittyy parantamaan lihasten ja nivelten liikkuvuutta. Se sisältää erilaisia venytyksiä ja liikkuvuusharjoituksia, jotka auttavat vähentämään jäykkyyttä, lisäämään joustavuutta ja edistämään kehon luonnollista liikelaajuutta. Tämä hoitomuoto sopii erityisesti niille, jotka kärsivät liikkuvuusrajoituksista tai haluavat parantaa kehon toiminnallisuutta.